1531
Snima se film prema seriji “Tračara?”

Snima se film prema seriji “Tračara?”

1531
SHARE

Popularna serija “Tračara” sa ulaskom u 6. sezonu, nažalost, bliži se kraju svog emitovanja na malim ekranima. Ali u holivudskim se krugovima sve više mogu čuti šuškanja o snimanju filma prema seriji, baš kao što je to napravila ekipa iz serije “Seks i grad”.

null

“Zanimljivo, nedavno mi je bilo postavljeno isto pitanje. Bilo mi je to čudno, zato što mi nešto takvo dosad nije palo na pamet. Nisam siguran ni želim li to ili ipak ne želim. Bio bi to sigurno velik projekat”, priznao je Chace Crawford, jedan od glavnih aktera serije, za E! Online.

null

Zbog Chaceovog će se lika serija završiti u znaku velike eksplozije. “Biće kao kraj filma ‘Umri muški’, samo što ću odšetati od eksplodirajućeg helikoptera”, objasnio je Chace. Odluči li neko da uzme projekat ekranizacije ove serije u vlastite ruke, ne sumnjamo kako će sebi zgrnuti pravo malo bogatstvo i osigurati uspešan filmski hit.

6 KOMENTARA

  1. Ako bude istina to će mi biti veoma drago!Jer je ta serija vrh, vrhova!Stvarno je dobra!Nije kao ostale, koje samo pokazuju kako je život bogatih, med i mlijeko!Govori o stvarnome životu!Što je cool!Samo mi je žao što više ne glume Jessica Sohzr i Taylor Momsen, tako mi se dopadaju!A tek Taylorin styiling, OMG!!!

                                                                                                                   XoXo Gossip Girl!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.