115
Snima se film o Michaelu Jacksonu koji otkriva detalje o suđenju 2005....

Snima se film o Michaelu Jacksonu koji otkriva detalje o suđenju 2005. godine

115
SHARE

Film pod nazivom “Michael Jackson: Life of an Icon” naziv je novog filma koji se snima o pokojnom kralju popa. Iz produkcije tvrde kako će film otkriti mnogo novih kontroverznih detalja sa suđenja iz 2005. godine koji su do sada bili nepoznati javnosti.

Takođe, doneće i to kako se njegova porodice sa svim tim nosila dok je on bio na sudu optužen za zlostavljanje dece. “Film producira Michaelov bliski prijatelj iz detinjstva, a u filmu će biti i 50-ak intervjua njegovih najbližih prijatelja i članova porodice”, tvrde iz produkcije. Osim što će u filmu biti i intervju s Michaelovom najstarijom sestrom Rebbie koja retko kad izlazi u medije, prikazaće se i Michaelov život od nastupa sa Jackson 5 pa sve do smrti izazvane uzimanjem Propofola.

“To će biti jedan zaista izvanredan film koji će doneti emotivni tobogan i verovatno naterati gledaoce u suze, ali i pomoći im da shvate ko je bio čovek iza te muzike”, rekla je Michaelova majka Catherine.

6 KOMENTARA

  1. Drago mi je jer mislim da će ovaj film otvoriti oči i zapušiti usta hejterima koji ga pogledaju. Naravno, niko neće moći da odglumi kako se MJ osećao u tom trenutku, ali da bar na nešto liči. Nemojte da me razočarate. Ako Sony učestvuje u tome: Vete al mirena!

  2. Super nadam se samo da ce isti sve po najboljem i da ima prevod na Srpski hahah i DOBRE SLIKE EXTRA BGM I SLAZEM SE SA ALISOIM!!! A CUDO DA IZABERU LEPU NEKU SLIKU TAKO JE BRAVO ;) KEEP MICHAELING!!! A NIKO NE MOZEM TAKO DA SE OSECA MSM BRT DA TE OPTUZE ZA TO OMG A NIJE ON LUD POPULARNA JE OSOBA I NIKAD NIJE BEZ PAPARAZZA A DA SILUJE DETE TO NIKO NEBI URADIO A MJ JESTE VOLEO DECU ALI KAO SVOJU NIKAD NEBI SILOVAO DETE BIO JE DOBAR TO STO SU NA NJEGA NAVALILI TO MACKU O REP BGM MI MJ-OVI FNOVI SMO UZ NJEGA!!! WE LOVE U MIKE!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.