Start Stars Hot News! Snažna Katy Perry: Ja sam žena-slon!

Snažna Katy Perry: Ja sam žena-slon!

SHARE

Katy Perry misli da je snaga njezo najjače oružje te kako je upravo zbog toga voli verenik Russell Brand. Pevačica je uverena kako je za komičara i glumca Branda idealna partnerka jer je dovoljno snažna žena te mu može biti dostojan protivnik, što je njega od početka njihove veze fasciniralo te se zbog toga u nju i zaljubio.

“On je ekstremista, može biti i dobar i loš. Uvek mi je trebao neko puno jači od mene, a to je jako teško jer sam prava žena-slon, toliko sam jaka. Mislim to na najskromniji način, no istina je. Kada se prepiremo, nikada neću dići ruke i predati pobedu već uvek kažem `Navali, Russelle, idemo se boriti, idemo diskutovati`, a on to voli”, kaže pevačica. Dodaje kako se sa verenikom tako dobro slaže jer su jako slični i jer su oboje zvezde.

“Jedne sam večeri išla po njega nakon sastanka. Ušetala sam u prostoriju samo u trenerci, a on je bio okružen stilistom, glasnogovornikom, frizerom, šminkerom, ma bila je cela hrpa. Tada sam shvatila da smo isti, oboje smo dive. Nadam se samo da nam to jednoga dana neće početi smetati, teško je uskladiti dve takve ličnosti”, rekla je Katy. Par će se venčati ove godine, a na svadbu planiraju pozvati i nekoliko svojih najvećih obožavalaca koji na posebno organizovanom takmičenju dokažu svoju privrženost.

OSTAVI KOMENTAR