Start Akcije Smisli srpski naziv za film i osvoj 10 karata za film, piće...

Smisli srpski naziv za film i osvoj 10 karata za film, piće i kokice za ekipu!

SHARE

 photo 21-and-over-movie-wallpaper_zps4a074d6b.jpg

Kompanija Taramaunt Film u saradnji sa Bravo.rs omogućava ti da smisliš srpski prevod za film “21 and Over” a ukoliko tvoj predlog pobedi, imaćeš priliku da uživaš u filmu sa 9 svojih drugara, uz piće i kokice!

http://youtu.be/rm45eaTDrZ8

“21 and Over” je tinejdžerska komedija koju su napisali scenaristi filma “Mamurluk u Las Vegasu” (Hangover). Student na koledžu, Džef Čeng je uvek radio sve po pravilima. Ali kad ga njegova dva druga izvedu u grad da proslave njegov 21. rođendan i to veče uoči važnog intervjua za medicinski fakultet, Džef Čeng će „odlepiti” i odlučiti da radi sve što poželi. Ono što je trebalo da bude izlazak na jedno pivo, postalo je veče poniženje, preteranog prepuštanja zadovoljstvima i opšteg razvrata u ovoj otkačenoj komediji o proslavi koja je krenula po zlu.

 photo image-21-and-over04_zps326c4c23.jpg

Tvoj zadatak jeste da smisliš srpski naziv za film – ukoliko tvoj predlog pobedi imaćeš priliku da zajedno sa još 9 drugara prisustvuješ bioskopskoj projekciji filma a Taramaunt Pictures će vam svima obezbediti kokice i piće! Takmičenje je već počelo na ovom Facebook linku – samo tu možete ostavljati svoje predloge. 3 predloga koji dobiju najviše vaših lajkova ulaze u finalni izbor, a pobednika će odrediti naš žiri. Što ranije objavite svoj predlog, to su veće šanse da on dobije puno lajkova – zato, budite brzi! Karte važe za projekcije u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Kragujevcu – pobednik može odabrati gde želi da iskoristi svoju nagradu!

Naravno, vaši predlozi ne smeju da sadrže prostakluke, već treba da budu inteligentni, duhoviti i originalni – kad pogledate trejler, verovatno ćete već imati ideju! Takmičenje se završava u utorak, 5. februara!

OSTAVI KOMENTAR