132
Slipknot se vraća u studio 2013. godine

Slipknot se vraća u studio 2013. godine

132
SHARE

Hevi metal sastav vratiće se u studio početkom sledeće godine, kako bi snimio svoj prvi album nakon smrti basiste Paula Graya. Nekoliko članova benda bojalo se da će Slipknot prestati da postoji, ali su ih festivali prošle godine ujedinili, tako da je Sid Wilson najavio naslednika albuma “All Hope is Gone” iz 2008. godine.

null

Wilson za NME.com ističe kako će se muzičari okupiti nakon što frontmen Corey Taylor okonča svoju turneju s svojim projektom “Stone Sour”. On kaže: “Imamo Mayhem festival ovog leta, i nakon zimske pauze i kraja turneje Stone Soura, vraćamo se u kuhinju sa Slipknotom. U stvari, i pre nego što Stone Sour završi turneju, bićemo u studiju i pripremaćemo se za Coreyjev povratak, održavajući gvožđe vrućim.”

[youtube 6fVE8kSM43I]

Ipak, on je svestan da neće biti lako bez starog basiste: “Biće teško…Slipknot je najveća stvar u našim životima, ali uvek smo želeli tome da se vratimo. Uradićemo to. Uzbuđen sam i spreman za to.”

[youtube kspPE9E1yGM]

9 KOMENTARA

  1. Heavy metal? Hahahahaha xDD Aj jos napisite da su Iron Maiden rock”n”roll i ima da padnem sa stolice. Inace, drago mi je sto se vracaju. 

  2. @nina dobrev fan Nisam znala da volis SlipKnoT…super si…I da oni jesu Heavy metal band…mada se moze reci i da su Nu metal…ne znam nu ja,…Sve jedno jedva cekam!!!

  3. Tooo Bratee jedva cekam moj omiljeni bend!!! Najboljiii steee! Jos kad bi dosli u Srbiju… xD :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.