Start Stars Hot News! Slayer u Beogradu 25. juna: Dođite da pravimo buku!

Slayer u Beogradu 25. juna: Dođite da pravimo buku!

SHARE

slayer_TO_DSC0804 small

Zbog brojnih pitanja fanova pristiglih na adresu Kombank Arene, obaveštavamo javnost da će koncert benda SLAYER biti održan kao što je ranije najavljeno, 25. juna.

Bend u izmenjenom sastavu nastupa već dve godine, od momenta kada je Jeffu Hannemanu otkrivena bolest. Evropska turneja benda neće biti dovođena u pitanje što su Tom Araya i Kerry King zvanično potvrdili na sajtu: “Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Jeffa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo SVI ZAJEDNO praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa…Vidimo se!”

Slayer_Portrait__1760 sm

SLAYER, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova današnjice, po prvi put će nastupiti u Beogradu upravo u Kombank Areni, 25. juna. Od samog početka, 1981. godine kada su nastali, muzika Slejera odražava previranja i zastranjivanja u društvu otvoreno iznoseći svoj stav o političkim, socijalnim i ekonomskim poremećajima. Za tri decenije koliko postoje, njihova direktna brutalnost postavila ih je za jedan od vodećih metal bend na svetu i jedan od retkih koji nije pravio kompromise po pitanju zvuka, imidža i živog nastupa.

Kao predgrupa SLAYERU nastupiće bend NEWSTED, bivšeg basiste Metallice – Jason Newsteda. Do 02.06. ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

OSTAVI KOMENTAR