Start Stars Hot News! Slavni se oprostili od legendarnog Steva Jobsa: “Hvala što si unapredio naš...

Slavni se oprostili od legendarnog Steva Jobsa: “Hvala što si unapredio naš život”

SHARE

Osnivač Applea, Steve Jobs preminuo je u 56. godini nakon duge borbe s teškom bolešću.

“Apple je izgubio vizionara i kreativnog genijalca, a svet je izgubio neverovatno ljudsko biće. Oni među nama koji su bili dovoljno srećni da poznaju Stevea i rade s njim izgubili su dragog prijatelja i inspirativnog mentora”, stoji na zvaničnim stranicama kompanije Apple.

Da je ova vest zatekla i brojne svetske zvezde, dokazuju i njihove poruke na Twitteru kojima su se na sebi svojstven način oprostili od Stevea. Tako su saučešće izrazili Diddy, grupa bllink-182, Kyle Minogue pa čak i Snoop Dogg svojom porukom “Steve Jobs, počivaju u miru, prijatelju”.

Nicki Minaj na svoj status stavila je: “Inovator. Dao je toliko ovoj generaciji i iznad toga. Počivaj u miru, Steve Jobs”.

Grupa Coldplay poruku je ostavila na zvaničnom profilu. “Upravo smo čuli tužnu vest da je Steve Jobs preminuo. Kakav neverovatan, inspirativan život. Promenio je svet na toliko načina. Počivaj u miru”, napisali su. Wierd Al Yankovic takođe je ostavio poruku: “Jobs, hvala što si unapredio naš život u kakvog ga sad znamo”.

“Vrlo sam tužan zbog Stevea Jobsa. Bio je rame uz rame s Henryjem Fordom i Edisonom”, poručio je Alec Baldwin na Twitteru.

“Steve, hvala ti što si mi bio mentor i prijatelj. Hvala što si dokazao da je moguće stvoriti nešto što će promeniti svet. Nedostajaćeš mi”, napisao je na Facebooku Mark Zuckerberg.

Alyssa Milano: “Počivaj u miru, Steve Jobs. Uvek si bio deo mog sveta sa svojim posebnim inovacijama. Hvala ti za mozak.”

Tony Hawk: “Steve Jobs je bio faca.”

Jared Leto: “Počivaj u miru, vizionaru.”

Elijah Wood: “Legenda je preminula. Zaista je tužno čuti takvu vest.”

Neil Patrick Harris: “Počivaj u miru, Steve Jobs. Tvoja genijalnost će živeti i za generacije koje tek dolaze.”

Ellen DeGeneres: “Taman sam završila snimanje svoje serije kada sam čula da je Steve Jobs preminuo. Bio je neverovatan čovek s neverovatnom vizijom. Promenio je svet.”

OSTAVI KOMENTAR