Start Stars Hot News! Slavni odaju počast Whitney Houston

Slavni odaju počast Whitney Houston

SHARE

Šok i neverica zavladali su muzičkim svetom nakon što se svega veče uoči ovogodišnje dodele Gremija proširila vest o smrti jedne od najvećih muzičkih ikona svih vremena, Whitney Houston, zvane “The Voice” (“Glas”). 

Photobucket

Večerašnja dodela muzičkih nagrada biće posvećena Whitney, a njeni prijatelji muzičari ne kriju suze i tugu zbog njenog preranog odlaska. Bilo joj je svega 48 godina.

Photobucket

“Danas je tužan dan i jedino o čemu želim da govorim je njena muzika. Bila je najlepša žena koju sam ikad video… Hvala ti na tvom talentu i jednom od najlepših glasova koje sam ikad čuo”, rekao je Elton John pre nego što je Whitney Houston prilikom sinoćnjeg nastupa u Las Vegasu posvetio pesmu “Don’t Let the Sun Go Down on Me”.

Photobucket

“Slomljena srca i u suzama sam zbog šokantne smrti moje drage prijateljice, nezamenjive Whitney Houston. Moje saučešče Whitneyinoj porodici i milionima njenih obožavalaca širom sveta. Nikad neće biti zaboravljena, bila je jedan od najvećih glasova svih vremena”, na svom je Twitter profilu napisala Mariah Carey.

Putem Twittera su se oglasile i brojne druge zvezde. “Nemam reči, samo suze. Draga Whitney”, napisala je Rihanna. “Neeeeeee. Skrhana sam. Uvek ćemo te voleti Whitney. Počivaj u miru”, poručila je Katy Perry. “Kakav gubitak. Jedan od najvećih glasova današnjice. Moje su molitve uz njenu porodicu. Počivaj u miru Whitney”, napisala je Jennifer Lopez.

Photobucket

“Ovo ne može biti istina… Otišao je jedan od mojih idola. Ovo je neverovatno tužno. Počivaj u miru Whitney Houston”, navela je Demi Lovato. “Izgubili smo još jednu legendu. Moja ljubav i molitve su uz Whitneyinu porodicu. Nedostajaćeš nam”, poručila je Christina Aguilera. “Imala je jedan od najvećih glasova svih vremena i bila mi je velika inspiracija. Ova tužna vest mi je upropastila dan”, napisao je Sean Kingston.

Photobucket

“Legendarna diva, ikona, majka i prijateljica Whitney Houston. Jedan od najvećih glasova svih vremena. Iskreno ćeš nam nedostajati. Počivaj u miru”, poručio je Timbaland. “Michael Jackson umro je uoči dodele BET nagrada, Amy Winehouse umrla je uoči VMA, a Whitney Houston uoči Gremija”, napisao je na svom Twitter profilu Justin Bieber. “Ovo je najtužnija stvar koju sam morao da napišem u životu. Počivaj u miru jednoj od najvećih osoba koju sam ikad upoznao, Whitney Houston”, poručio je Wyclef Jean. “Isuse Bože, ne Whitney Houston. Bila je najveća svih vremena”, napisala je Nicki Minaj.

OSTAVI KOMENTAR