Start Stars Hot News! “Slava nije promenila Justina i Selenu”

“Slava nije promenila Justina i Selenu”

SHARE

Madison Pettis, stara prijateljica Justina Biebera i Selene Gomez kaže kako je par ostao skroman i drag, bez obzira na svoju popularnost.

null

13-godišnja Madison govorila je za HollywoodLife o svom prijateljstvu s mladim parom. “Počela sam da glumim sa pet godina a Selenu znam od svoje sedme,” rekla je. “Rasli smo u istom gradu u Teksasu i imale smo istog učitelja glume. Viđam je stalno i ona je najdivnija osoba. Ona ima najveće srce.”

null

Madison kaže da je Justina upoznala nešto kasnije, kad je on imao 15 godina. “To je bilo baš pre nego što je postao slavan” rekla je. “Oboje podržavamo fondaciju Jump Start koja pomaže deci da nauče čitanje pre nego što krenu u školu. BilI smo u Njujorku gde smo pričali o ovoj fondaciji. Nakon toga, proveli smo dan zajedno i išli na Empajer Stejt Bilding. Bio je tako drag.”

Mlada glumica koja trenutno radi na seriji “Life With Boys” kaže i kako je još uvek u kontaktu sa Biebsom. “Čujemo se povremeno a on je još uvek ona ista osoba. Nije se uopšte promenio. On je super drag.”

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR