317
“Slava nije promenila Justina i Selenu”

“Slava nije promenila Justina i Selenu”

317
SHARE

Madison Pettis, stara prijateljica Justina Biebera i Selene Gomez kaže kako je par ostao skroman i drag, bez obzira na svoju popularnost.

null

13-godišnja Madison govorila je za HollywoodLife o svom prijateljstvu s mladim parom. “Počela sam da glumim sa pet godina a Selenu znam od svoje sedme,” rekla je. “Rasli smo u istom gradu u Teksasu i imale smo istog učitelja glume. Viđam je stalno i ona je najdivnija osoba. Ona ima najveće srce.”

null

Madison kaže da je Justina upoznala nešto kasnije, kad je on imao 15 godina. “To je bilo baš pre nego što je postao slavan” rekla je. “Oboje podržavamo fondaciju Jump Start koja pomaže deci da nauče čitanje pre nego što krenu u školu. BilI smo u Njujorku gde smo pričali o ovoj fondaciji. Nakon toga, proveli smo dan zajedno i išli na Empajer Stejt Bilding. Bio je tako drag.”

Mlada glumica koja trenutno radi na seriji “Life With Boys” kaže i kako je još uvek u kontaktu sa Biebsom. “Čujemo se povremeno a on je još uvek ona ista osoba. Nije se uopšte promenio. On je super drag.”

FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1.  ova cura koja je to rekla  bas je slatka i  sviđa mi se njena haljina ili sta je vec .. uglavnom upravu je justin i selena se nisu promijenili .. ona njih poznaje i moze reci istinu  a ovamo kad hejteri nesto izmisljaju  i pricaju sve najgore to je vec druga stvar jer oni nikad u zivotu nisu vidjeli ni Justina  ni Selenu 

  2. ovk selenin fan nisam ali mislim da se promenila od kad je sa Jusom u vezi nekako se drugacije ponasa..barem sam zakljucila po njenim izjavama koje viidim sad i koje sam videla pre..Justin se naravno nije promenio samo fizicki..ali i dalje je kao na pocetku karijere..divan i uvek brine o svakom..a za nju ne znam,ipak bolje zna ova Madison koja je poznaje jako dugo,nego mi koji je nikad nismo videli… ali oni nisu jedini koje slava nije promenila..ali ok bravo voli u duetu :DD :p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.