338
“Slava nije promenila Harryja Stylesa”, tvrdi njegov deda

“Slava nije promenila Harryja Stylesa”, tvrdi njegov deda

338
SHARE

null

Harryjev deda Brian Selley bio je poseban gost na koncertu One Directiona a razgovarajući s novinarima, otkrio je kako mladi pevač još uvek nalazi vreme za njega i pored svih obaveza.

“Bilo je sjajno što me je Harry obišao pre koncerta. Toliko sam ponosan na njega, on se uopšte nije promenio. Potpuno je isti. Uvek ima osmeh na licu i brine o ljudima oko sebe. Jako smo srećni što ga imamo. Za mene je on uvek voljeni Harry. Uopšte ga ne smatram pop zvezdom kao svi oko njega.”

Brian kaže da ga je koncert oduševio ali da je buka koju prave Directionerke na nivou onoga što su svojevremeno radile obožavateljke Beatlesa. On to tvrdi jer je i sam gledao Beatlese uživo. “Sećam se Beatlemania kad sam bio mlađi a ovo je jako slično tome. Devojke su toliko vrištale – buka je bila zaglušujuća.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

21 KOMENTARA

 1. Dragi Bravo, napisite nesto o tome kako je Louis ofarbao kosu u crveno za Dan Crvenih noseva, i takodje o tome kako je Zayn dao 500 000 funti i  spasio 100 000 zivota. Mislim da bi bio red da se napise nesto o tome. :))

 2. Zajebite vise 1D. Oni su pederi! Lepi su, al’ sta ces kad su PEDERI! Ima i snimaka, ni ja nisam verovala drage Directionerke, ali jesu! PEDERI ! Sad cete napisati nesto da bi ih branili, ali svi znaju da su pederi. Oni ce samo jos malo biti slavni, a posle ce propasti! Oni pomazu drugima da bi sakrili to da su pederi, da bi ih posle vi branili. Ali i ako napisete nesto dole da nisu pederi ili ruzne reci za mene, dzabe pisete! :p
  Pozz :)

 3. Aaaaaaaa duša lijepa. Baš mi je drago da nije ufuran kao neki.
  Btw na ovoj slici kad’ sam ga vidjela,ostala sam bez DAHA! *OO*
  XosobaX hahahhahahah,znaš da nasmiješ ljudee. :””””D Neću te vrijeđati,jer svako ima svoje mišljenje! Al’ samo bi’ te zamolila da ih ne vrijeđaš,i ne moraš komentarisat’,svoje mišljenje sačuvaj za sebe! ;-)
  Directioneri NEMOJTE je vrijeđati da ne spadnete na njen nivo!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.