201
Slash pokrenuo fondaciju za zaštitu divljih životinja

Slash pokrenuo fondaciju za zaštitu divljih životinja

201
SHARE

Rok legenda je u saradnji s ocem poznatog prirodnjaka Stevea Irwina osnovao fondaciju koja će brinuti o ugroženim vrstama u Australiji.

null

Slash je odavno poznat kao veliki zaljubljenik u životinje a dugo vremena je brinuo o većem broju zmija i drugih reptila, ali je to napustio nakon što je postao otac. Na osnivanju fondacije, on je rekao: “Otkako znam za sebe voleo sam zmije i reptile, kao i životinje generalno. Ali, zmije posebno.” Svaka čast Slash!

18 KOMENTARA

  1. Slash <333 Nije mi jasno kako ne mozes voleti njega <33 Svaka cast znas da smo uvek sa tobom!!!

  2. evo meeeee nago ajde da se dop na nekom starijem postu jer ocu da mi ovo od Slash-a ostane ^.^

  3. Pozdrav za najbolji casopis u Srbiji! Htela bih da vas zamolim za jednu uslugu. Cody Simpson krajem godine dolazi u Evropu, a na njegovom sajtu link to codysimpson.com se glasa za drzave preko tvitera pa bih vas zamolila da postavite na svim stranicama kako bismo skupili sto vise glasova.
    Objasnjenje kako da se glasa: Imas dole drzave i klikni na Serbia and Montenegro i pojavice se link da tvitujes i tvituj. Samo vise puta idi na Serbia and Montenegro pa tweet posto nece iz prvog puta da tvituje, kad tvitujes sacekaj nekih pola sata pa opet.
    MOLIM VAS JOS JEDNOM I HVALA UNAPRED

  4. Svaka cast ……Tako i treba a ne kao ove razmazene ”dive” da se hvali koja ima skuplju bundu -.- ”’ …….Slash <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.