551
Skromni Louis Tomlinson za rođendan želi – ljubav

Skromni Louis Tomlinson za rođendan želi – ljubav

551
SHARE

Šta biste vi poklonili za rođendan dečku koji ima sve? Ako pitate zvezdu One Directiona Louisa Tomlinsona, odgovor je – ljubav. 

U razgovoru za magazin OK! Louis je upitan šta želi za rođendan: “Ne znam šta želim, nisam ni razmišljao o tome. Moraću da vam javim odgovor kasnije. Mislim da želim samo ljubav i prijatelje – to je sve što mi je potrebno!”

Louis je nedavno proslavio godišnjicu veze sa devojkom Eleanor Calder, a verujemo da će mu ona za rođendan pokloniti nešto stvarno posebno.

11 KOMENTARA

    • Jaoooo dusa ja njega tako wolim……….i srecan rodjendan……….samo ness ne razumem…….zasto svi govorite da su on i Harry zajedno kada nisu….on je sam rekao kako je srecan sa Eleanor………ona je prava srecnica……….on se jadan pred kamerama rasplakao jer su svi poceli da govore kako su on i Harry zajedno…….Jadnicak……….Da i ako vam se nesvidja kako on peva nemorate po twitteru da pisete kako treba da prestane da peva jer on ima prelep glas…..i to uopste nije u redu jer je on zasluzeno postao pevac..jer ako vam se nesvidja on ili ceo bend One Direction zadrzite to za sebe

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.