Start Stars Hot News! Skroman dečko: Ed Sheeran ne veruje da će osvojiti Gremi nagradu

Skroman dečko: Ed Sheeran ne veruje da će osvojiti Gremi nagradu

SHARE

 photo FFN_Flynet_dappy2_092511_FlynetUK_50813658_zps35cef808.jpg

Ed Sheeran definitivno ne dozvoljava sebi da ga slava pokvari – pevač kaže da je vrlo srećan zbog same nominacije za Gremi ali da misli kako će ga grupa fun. pobediti.

Mladi Britanac nominaciju je dobio zbog svoje hit pesme “The A Team” a iako mu je čast što je uopšte u konkurenciji za nagradu, kaže da ne računa na trofej. “Prilično sam siguran da će fun. pobediti, mislim da je njihova pesma sjajna”, kaže Ed za MTV News. “Mislim da niti jedna pesma nije bila toliko popularna prošle godine pa ako je suditi po tome, pobediće. Ja prilično dobro prognoziram ovakve stvari. Ja sam obožavalac grupe fun. Mislim da su sjajni.”

 photo FFN_Flynet_dappy2_092511_FlynetUK_50813659_zpsc5dd4d03.jpg

Ed će u nedelju na dodeli Gremija nastupiti sa Eltonom Johnom, ali kaže da zbog toga nije nervozan koliko zbog eventualne prilike da drži govor, ukoliko dobije nagradu. “Nervoznim me čini što ću možda morati da govorim. Ja sam taj koji uvek izostavlja ljude iz svojih govora. Uvek to zaboravim. Ako zapišete imena, onda ispadne da ste očekivali da pobedite a ja ne očekujem da pobedim. Ako pobedim, mislim da će to biti iznenađenje. Verovatno ću imati jedan od onih nezaboravnih govora u kojima samo kažem ‘Uzdravlje’.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR