339
Skidanje u ”Potteru”’ dobar potez za Radcliffa?!

Skidanje u ”Potteru”’ dobar potez za Radcliffa?!

339
SHARE

00582615_000032

Harry Potter do gole kože? O tome se priča već naširoko, a BRAVO je pisao. Plan je da se Daniel Radcliffe skine do gole kože u poslednjem nastavku popularnog serijala, a David Yates, reditelj, kaže da se još uvek pregovara o tome ”kako će se sve to predstaviti”.

Ako su priče tačne, to neće biti prvi put za Radcliffa da se skida pred kamerama. Glumac (20) se prethodno skidao i za pozorišnu verziju ”Equus-a”.

Dok neke scene golog Daniela mogu šokirati, a naročito roditelje, drugi smatraju da je to odličan potez za mladog Radcliffa, naročito ako želi karijeru van Hogwarts-a. Mnogi poznati i dokazani glumci, među kojima su i Julianne Moore, Nicole Kidman i Patrick Wilson izgradili su sjajne karijere tako što su skidali odeću kada se to od njih tražilo.

Danielu karijeru i uspešnost ili neuspešnost njegovog skidana ćemo svakako pratiti..

9 KOMENTARA

  1. Ahahaha, nece se on skroz skidati… I nije to zbog gledanosti, i u knjizi ima deo gde je potpuno nag, tako da treba i da stave u filmu…

  2. green day girl –> Daniel ima 21 godinu!
    I oni ne pokusavaju da golotinjom povecaju gledanost(kao Twilight) vec TA SCENA POSTOJI U KNjIZI!

  3. JAo …Boze…ma da…sad ce on da se skine i stane ispred kamere da ga mi gledamo….dajte,molim vas…smesno je…preuvelicano je TOTALNO…sasvim su normalne te scene u filmovima…i navedite bar jedan film u kome glavni glumci nisu bili…bar jednom nagi…KAkve golotinje…kojestarije…SMESNO JE… o.O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.