779
Skandal u Švedskoj: Obožavaoci napuštali očajan koncert Rihanne

Skandal u Švedskoj: Obožavaoci napuštali očajan koncert Rihanne

779
SHARE

Pevačica je za vikend održala koncert u ovoj skandinavskoj zemlji ali su njeni fanovi taj nastup ocenili kao “odvratan i sraman”.

Rihanna_-_Peace___Love_Festival_-_in_Borl_nge__Sweden_-_300612_304

Sve je počelo kad se Rihanna na sceni pojavila sa 45 minuta zakašnjenja na Peace & Love festivalu, što je već prilično iznerviralo publiku. Osim toga, prisutni su bili ubeđeni da je RiRi na sceni bila pod uticajem droga i alkohola, pa su napali i organizatore što su je uopšte pustili da nastupi. “Rihanna je očigledno pod uticajem droga a dozvoljavaju joj da nastupi pred decom i mladim ljudima. To je odvratno i sramno”, rekao je jedan od fanova.

Rihanna_-_Peace___Love_Festival_-_in_Borl_nge__Sweden_-_300612_301

Videvši u kakvom je ona stanju, gledaoci su počeli da napuštaju koncert a definitivno poslednja kap u punoj čaši bio je trenutak kad je Rihanna pesmu “Redemption Song” posvetila Norveškoj, zaboravljajući pritom da je Švedskoj!

55 KOMENTARA

 1. nemojte me shvatiti pogresno,obozavam Rihannu,i njene pesme,alii imam osecaj da ce zavrsiti kao Amy i Whitney .. tako da necu se previse vezivati za nju,po smiislu,da obozavam njuu , (kao sada Cheryl,Britney i Katy ) jer ako bi se mnogo vezivala,patila bi,zato sto nazalost vidim da joj se kraj blizi :(((

 2. moguce je da je takva jer joj je baba umrla,aliii ipak,vidi se da se drogira i pije :// aa cak je i u bravou,pre 3,4 broja,bio clanak o Rihanni pod nazivom : Da li ce Riri zavrsiti isto kao i Whitney ?
  tako daa,nadam se da nece,aliii sve je moguce .. 

 3. OMG! Pustite ju! Sad prolazi kroz veoma teške dane! Umrla joj je baka! Zar to nije dovoljavn razlog, da ju ostavite na miru!!! Ona je veoma voljela Dolly, i zato je shrvana, što ona više nije tu!!! Imajte “barem malo”, razumjevanja! OK!!!???

 4. Ala su joj neki fanovi!JA OBOZAVAM RIHANNU IIIII DALA BIH SVE DA IDEM NA NJEN KONCERT….Stvarno mi je krivo sto se i drogira i pije i molim se Bogu da prestane jer sam se vezala za nju i njene pesme ♥Nadam se da nece zavrsiti kaoo Amy i Whitney :(

 5. Alooo ba :O

  Kako ne razumijete, cura prolazi kroz težak period ! Ja sam njen veliki obožavatelj, Rihanna Navy !!!!

  Da, i ja se bojim da će završiti kao Amy ili Whitney, ako se to nedaj Bože desi :O

  Sve će se stišati , jer su njene pjesme toliko energične ….

  WE LOVE YA RIRI <333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.