475
Sjajne vesti za Directionere: 1D objavljuju četiri nove pesme sa albuma “Midnight...

Sjajne vesti za Directionere: 1D objavljuju četiri nove pesme sa albuma “Midnight Memories”!

475
SHARE

oned

One Direction su najavili da će uskoro objaviti četiri nove pesme sa njihovog četvrtog studijskog albuma “Midnight Memories” pre nego što album bude u prodaji, ali će fanovi morati da unapred naruče album ako žele da ih čuju.

U kratkom videu koji su momci objavili, otkrili su da će postepeno objaviti četiri pesme pred izdavanje albuma.
“Veoma smo uzbuđeni što ćete moći da čujete Midnight Memories, ovaj album je za nas veoma poseban pa smo odlučili da ovog puta uradimo nešto drugačije”, rekao je Niall na početku videa, da bi Louis nastavio: “Ako sada naručite album preko iTunesa, 28. oktobra automatski ćete dobiti naš naredni singl ‘Story Of My Life'”.
Potom su reč preuzeli Zayn, Liam i Harry, koji su otkrili ostale datume kada će druge pesme biti dostupne: 18. novembra, 20. novembra i 22. novembra.
Album “Midnight Memories” izlazi 25. novembra.

Izvor: Life Content

21 KOMENTARA

  1. SUPERIŠKA. A JA SAM ODAVNO ZNALA ZNALA DA NA NOVOM ALBUMU IMAJU 4 BONUS PJESME A TO SU ALIVE, WHY WE DONT GO THERE I JOŠ NEKE!!!! TOOO

  2. Za one koji ne znaju iTunes je jadan od najvecih sajtova danasnjice. Vlasnik je Apple ali mozete skinuti iTunes i za kompijuter preko Appleovog sajta. Da biste napravili account mortate imati kreditnu karticu.

  3. Treći album, ne četvrti. Prvi je UAN, drugi je TMH i treći je MM. A može da bude četvrti ako se računa i onaj cd sa UAN turneje koji su izdali. :) @Bravo

  4. @Bravo možete li nam nabaviti neki link preko kog cemo moći da gledamo 1D Day uzivo…? Ili ako znate bilo koji drugi način da to pratimo. Verujem da bi to obradovalo sve Directionere, pa i mene. :) Molim vas, ja nikako nisam uspela, ali uzdam se u vas!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.