636
Sirova istina o mesnoj haljini Lady Gage: ”Smrdela je i oko nje...

Sirova istina o mesnoj haljini Lady Gage: ”Smrdela je i oko nje su letele muve!”

636
SHARE

Lady Gaga možda je sa svojom “mesnom haljinom” dizajnera Franca Fernandeza postavila neke modne trendove kada je u pitanju ekstravagancija, ali istina je da sirovo meso, pogotovo prilepljeno uz ljudsku kožu, ne ostavlja baš tako ugodan miris, koji ne privlači nikoga, osim možda muva.

Sam McKnight, frizer specijalizovan za poznate i slavne osobe i svetski ambasador za Pantene, koji je Gagi napravio plavu periku i na nju instalirao sirovu goveđu šniclu, tvrdi kako njena haljina nije uopšte imala prijatan miris i kako je privlačila veliki broj muva: “Haljina je smrdela i uopšte nije bilo lako staviti sirovi odrezak na vrh njene perike, pogotovo zato što je haljina privlačila muve”. Slavni se frizer uz smeh priseća Cherine reakcije nakon što je na dodeli zagrlila Lady Gagu. “Mislim da je Cher mislila da je haljina od plastike. Bila je poprilično šokirana”, rekao je.

20 KOMENTARA

  1. Ha-ha-ha……@Little Angel,@I love Megan Fox @malla,mozda previse gledate sebe,pa vam se cini da se GaGi desava ono sto se cesava vama? :-D

  2. Zamislite da je zivotinja trebala da se zakolje da bi Lagy GaGa dobila haljinu i bila super cool :( Ali i pored ove odvratne haljine ona je kraljica :)

  3. Haljina je ogawna da bog da joj se swo to ubijanje oswetilo, razumem da pojedes ali owo ne. . . . jedino ako je isprzila i pojela, sta nije uradila. . . . eee i ona je dobrotwor, molim was fanowi owo sto ae uradila nema oprawdanja. . . .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.