421
Siroti Rob: Kristen Stewart prevarila dečka s režiserom

Siroti Rob: Kristen Stewart prevarila dečka s režiserom

421
SHARE

Američki časopis People prenosi da je Kristen uhvaćena u prevari i da sad shvata kako je načinila ogromnu grešku.

null

Da nije reč o običnim glasinama potvrđuje časopis Us Weekly, koji poseduje fotografiju na kojoj je Kristen u strasnom zagrljaju sa Rupertom Sandersom, režiserom njenog filma “Snežana i lovac”. “Nije želela aferu s Robertom”, prenosi jedan izvor. “Bio je to samo prolazni momenat koji nije trebao da se desi. Nije želela da povredi bilo koga. Ona je dobra osoba koja je načinila pogrešan izbor.”

null

Da stvar bude gora, 41-godišnji režiser je oženjen, a sa suprugom ima i dvoje dece od 5 i 7 godina. Kristen Stewart još se nije zvanično oglasila povodom svega.

35 KOMENTARA

  1. Ja nju mnogo volim, ona mi je omiljena glumica i verujem da je to bio samo trenutak slabosti. Nadam se da će joj Rob oprostiti. Stvarno ne bih volela da raskinu posle toliko godina veze, a i vole se.

  2. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zasto je to radila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :-(

  3. sad mi je stvarno odvratna…..nikad je nisam mnogo volela,a pogotovo necu posle ovog…grozna je! nadam se da joj nece oprostiti,jer zasluzuje nekog mnogo boljeg…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.