651
Siroti Louis: Pevač pao na bini tokom 1D koncerta! (VIDEO)

Siroti Louis: Pevač pao na bini tokom 1D koncerta! (VIDEO)

651
SHARE

louis

Momci iz benda One Direction započeli su sinoć koncertom u Adelejdu australijski deo svoje “Take Me Home” turneje, ali ono što je obeležilo ovaj nastup bio je pad Louisa Tomlinsona na bini!

Naime, Liam, Zayn, Harry, Louis i Niall tokom koncerta su se prskali vodom, a jedan deo scene ostao je mokar. Tokom izvođenja pesme “Kiss You”, Louis se okliznuo na bini i pao na leđa. Neko vreme ostao je da leži, da bi ga Liam još malo polio vodom, pre nego što su mu momci pomogli da ustane pa su nastavili sa koncertom.
Louisu ovih dana baš ne ide – prisetimo se smao njegove nedavne fudbalske povrede…
Louisov pad možete da vidite oko 1:10 minuta:

Izvor: Life Content

39 KOMENTARA

  1. Aaahhahahha kako je pao… Sad mi zao sto se smejem. :D Jedva cujem Liama kao peva. Mogao bi biti malcice glasniji…

  2. NIje smotan,pod je bio klizav i dogodila se nesreca!
    Ne shvatam kakvi ste vi directioneri!Kada je Harry pao nikome nije bilo ni do cega a kada je Louis svima je smesno >.<  svi su oni padali po bini sto je Louis toliko ismevan? 

    • Ne,ne,nisam ja mislila nista lose.Za sve njih kazem da su smotani jer jadni,stalno padaju,saplicu se i upadaju u dim i vatru(Harryjev slucaj).Na srecu,nista od toga se nije zavrsilo lose po njih.Smejala sam se ja i kad se Harryju to desilo,ali mi je ujedno,naravno bilo i zao i bilo mi je drago sto mu nije bilo nista strasno.Mislim,meni je bilo smesno kako se Louis prosuo po sred scene.Moglo je biti i gore,ali hvala bogu,nije.Nadam se da si me razumela,nisam ja ismevala Louisa,naprotiv ja ga obozavam(isto kao i ostale).

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.