Start Stars Hot News! Sirota mala bogatašica: Rebecca Black već s 13 godina mora da demantuje...

Sirota mala bogatašica: Rebecca Black već s 13 godina mora da demantuje trudnoću

SHARE

Mlada Rebecca Black suočava se s teretom slave. Devojčica ima samo 13 godina, a proslavila se očajnim singlom “Friday”, koji je postao hit na YouTubeu.

Nakon toga, mnogi mediji su se raspisali o njoj, a neki su čak objavili da je mlada pevačica trudna. “Apsolutno nisam trudna”, napisala je na svom Twitteru.

Neko je informaciju lansirao putem interneta, a uz činjenicu da je trudna, napisano je i kako Rebecca ozbiljno razmišlja o pobačaju. Nakon što se proslavila, Black je izjavila da se oseća kao meta mrzitelja. “Užasno su me povredili komentari koje sam videla, osećam se kao da sam zlostavljana. Ne znam šta je toliko drugačije u meni da ljudi toliko vole da me maltretiraju. Hvala tim ljudima, jer da nije njih, ne bih bila ovde gde jesam, ne bih očvrsnula. Bila bih kući i plakala nad tim komentarima. Čitav život nosim se s takvim nečim i sada se na negativne komentare samo smejem”, izjavila je Rebecca.

Osim što je verovatno žrtva roditeljskih frustracija, Rebecca je najtragičniji rezultat današnjeg sistema vrednosti. Strašno je da neko s trinaest godina priča o svom životnom iskustvu i slavi koju zahvaljuje lošoj pesmi i roditeljskom novcu.

OSTAVI KOMENTAR