1105
Sirota mala bogatašica: Rebecca Black već s 13 godina mora da demantuje...

Sirota mala bogatašica: Rebecca Black već s 13 godina mora da demantuje trudnoću

1105
SHARE

Mlada Rebecca Black suočava se s teretom slave. Devojčica ima samo 13 godina, a proslavila se očajnim singlom “Friday”, koji je postao hit na YouTubeu.

Nakon toga, mnogi mediji su se raspisali o njoj, a neki su čak objavili da je mlada pevačica trudna. “Apsolutno nisam trudna”, napisala je na svom Twitteru.

Neko je informaciju lansirao putem interneta, a uz činjenicu da je trudna, napisano je i kako Rebecca ozbiljno razmišlja o pobačaju. Nakon što se proslavila, Black je izjavila da se oseća kao meta mrzitelja. “Užasno su me povredili komentari koje sam videla, osećam se kao da sam zlostavljana. Ne znam šta je toliko drugačije u meni da ljudi toliko vole da me maltretiraju. Hvala tim ljudima, jer da nije njih, ne bih bila ovde gde jesam, ne bih očvrsnula. Bila bih kući i plakala nad tim komentarima. Čitav život nosim se s takvim nečim i sada se na negativne komentare samo smejem”, izjavila je Rebecca.

Osim što je verovatno žrtva roditeljskih frustracija, Rebecca je najtragičniji rezultat današnjeg sistema vrednosti. Strašno je da neko s trinaest godina priča o svom životnom iskustvu i slavi koju zahvaljuje lošoj pesmi i roditeljskom novcu.

13 KOMENTARA

  1. slazem se sa vama…preterali su….mislim da je pesma glupa jeste ali nije bas toliko za “povracanje” mislim nije u redu sa njihove strane..://

  2. “Osim što je verovatno žrtva roditeljskih frustracija, Rebecca je najtragičniji rezultat današnjeg sistema vrednosti. Strašno je da neko s trinaest godina priča o svom životnom iskustvu i slavi koju zahvaljuje lošoj pesmi i roditeljskom novcu.”

    Potpisujem!

  3. ma tako joj i treba,ona je znala je znala sta radi,takodje znala je da ne zna da peva i da joj novac nece pomoci ali je ipak to radila…

  4. “Osim što je verovatno žrtva roditeljskih frustracija, Rebecca je najtragičniji rezultat današnjeg sistema vrednosti. Strašno je da neko s trinaest godina priča o svom životnom iskustvu i slavi koju zahvaljuje lošoj pesmi i roditeljskom novcu.”
    Wow.Neko je tek sad uocio koliko je LOS i GROZAN kapitalizam.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.