270
Sirota Demi Lovato optužena da je vređala Selenu Gomez i Taylor Swift!

Sirota Demi Lovato optužena da je vređala Selenu Gomez i Taylor Swift!

270
SHARE

null

Tabloidi su uvek željni dobre svađe među slavnima, pa su od jednog komentara Demi Lovato napravili celu priču i povezali je sa Selenom i Taylor.

null

Demi je posetila jednu radio stanicu gde je govorila o svojoj novoj muzici a još jednom je poručila kako nije savršena ali da se to ne može reći ni za druge slavne devojke. “Mnoge slavne ličnosti se ne otvaraju pred fanovima”, rekla je. “Govore im samo ono što oni žele da čuju. Ne govore im stvari koje im mogu pomoći u životu. One samo, znate paradiraju oko svojih momaka i prodaju par albuma. Moja karijera nije takva.” Slavni bloger Perez Hilton odmah je od ove izjave napravio priču, tvrdeći da je ona uperena protiv Taylor i Selene. Misliš li da je Demi zaista mislila na njih dve?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

28 KOMENTARA

  1. Au, Perez Hilton !? Pa već se zna da on na svakom cosku sere (da izvinete na izrazu).. Nek se goni u pm.

  2. Demi to NIKADA ne bi uradila, iako Selenu treba napljuvati.
    to je MOJE mišljenje, i svako ko se ne slaže, može da odleprša

  3. + bravo treba ići ovako:
    većina slavnih faca uopšte se ne otvara svojim fanovima i ne žele im razotkriti detalje iz svojih slavnih života.zapravo im iznose samo uljepšane dijelove.a neke pjevačice čak koriste i svoje bivše dečke ili propale veze kako bi prodale svoju muziku.zapravo neke i ne znaju  pjevati nego paradiraju oko nekih dečkića i n6a osovu toga prodaju par albuma.to je tako jadno.
    i još je nešto rekla ali mislim da je ovo dovoljo da zaključite o kome je riječ

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.