297
Sinean O’Connor napada i Justina Biebera: Njega prodaje izgled, niko i ne...

Sinean O’Connor napada i Justina Biebera: Njega prodaje izgled, niko i ne sluša muziku!

297
SHARE

Sinead O'Connor Performing At The Arconati Music Festival 2013

Sinead O’Connor prošlog meseca bila je u žestokom sukobu sa Miley Cyrus, a sad kaže kako je sigurna da su njena pisma pomogla da javnost shvati kako muzička industrija iskorišćava mlade zvezde.

“Muzika je korumpirana. Ovde su samo vampiri i makroi. Ono što je dobro a vezano je za čitavu raspravu sa Miley jeste to što smo pokrenuli važna pitanja o mentalnom zdravlju i ljudskim pravima. Nas dve smo to nesvesno uradile.” Sinead ističe da problem ne postoji samo kad su u pitanju žene, već i muški izvođači, pa je Biebsa navela kao primer. “Dokle god se sve svodi na izgled, vi i ne slušate muziku… to se odnosi i na muškarce. Justina Biebera prodaje njegova seksualnost a suviše je mlad da bi uopšte znao šta mu rade.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

28 KOMENTARA

  1. Ma bitno da njoj niste stavili zvezdicu na ‘seri’. I sto brisete sad, devojcica nije debil, vec je debilcina i to maloumna. Eto. 

  2. Hahahaha, znaci, tek sam sad skontala da sam u kom. napisala ‘To je NJEGOVO mišljenje (koje nikog ne zanima)!’.
    Znaci, ja sam milslila da je musko. Sorry. Hahahahh.

  3. Ja ne mogu da vjerujem koliko gluposti sam upravo pročitala . Prvo, to što vi nikad niste čuli za nju to ne znači da je manje popularna , ili ljubomorna.. Daleko od toga, žena ima predivan glas i pjesme koje su vječne. link to youtube.com Da li ste sigurni da ovo nikad niste čuli? Ako je zaista tako, onda ste na gubitku. I sve što je rekla je ustvari istina, koliko bi vas uopšte slušalo Justina da ne izgleda tako kako izgleda? (: Da li bi ga zaista voljeli? Da li bi ste ga primjetili uopše da izgleda prosječno, ili ispod prosjeka? Naravo da ne bi :) Ali eto ima vremena, shvatit ćete nekad o čemu pričam :) .. link to youtube.com , link to youtube.com . Uporedite npr ove 2 pjesme, zaboravite na izgled.. Jednostavno, nemoguće je reći za Biebera da zuči bolje, zar ne? :)

  4. Pa oke, to je njeno misljenje, svako slusa muziku koja njemu odgovara, nemamo svi ukus da ocenimo ciji glas je bolji. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.