Start Stars Hot News! Sinead O’Connor po četvrti put pisala Miley Cyrus: Podsmevaš se i svojim...

Sinead O’Connor po četvrti put pisala Miley Cyrus: Podsmevaš se i svojim fanovima!

SHARE

NY: CINEMA SOCIETY SCREENING OF ALBERT NOBBS

Otvoreni sukob Sinead O’Connor i Miley Cyrus nastavlja se, i to četvrtim otvorenim pismom koje je napisala slavna irska muzičarka, tražeći od mlađe koleginice izvinjenje zbog izrugivanja osobama sa psihičkim poremećajima.

U svom novom pismu, Sinead ističe: “Moji problemi s tobom potiču zbog tvog odgovara na moje prvo pismo. Dok nisi počela da me ismevaš što sam tražila terapiju jer sam osećala potrebu da se ubijem, nisam imala problema s tobom. Jako bih volela kad bi se ti izvinila meni i Amandi Bynes jer smo obe imale psihičkih problema, zbog kojih sam i tražila pomoć kako bih spasila sebi život. Ovo bi trebalo biti i izvinjenje za sve koji pate od mentalnih bolesti i koji su želeli da počine samoubistvo.”

Miley Cyrus 'Bangerz' Record Release Signing

Slušaj Miley, ti promovišeš zlostavljanje mene i Amande, javno i u privatnosti. Napravila si problem i mladim ljudima koji ti se dive a koji se boje da zatraže pomoć, jer si ih ti ismevala. Ja ne želim svađu, to je ono što hoće mediji. Nanela si veliku štetu meni, mojoj deci i verovatno Amandi i definitivno si ućutkala sve koji pate i ugledaju se na tebe. Sve je u dostojanstvu Miley. Svi ljudi koji pate zaslužuju poštovanje a njihovo proganjanje je kršenje ljudskih prava”, napisala je O’Connor.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA, FAME

OSTAVI KOMENTAR