Start Stars Hot News! Simpatija vam je u vezi? Facebook aplikacija vam javlja čim ona postane...

Simpatija vam je u vezi? Facebook aplikacija vam javlja čim ona postane slobodna

SHARE

Za sve one koji su opsesivno ili beznadežno zaljubljeni u osobe koje se nalaze u vezi s drugim ljudima, Facebook ima novu idealnu aplikaciju.

Naime, nakon što se ulogujete na svoj profil, prihvatite pravila korišćenja za “The Breakup Notifier”, odaberete osobu ili osobe koju želite da “špijunirate”, a potom će vas Facebook obavestiti istog momenta čim ona ili on prekinu svoju vezu i zvanično, na Facebook profilu. Osim raskida, dobićete obaveštenje o svakoj promeni ljubavnog statusa svoje simpatije.

“Ideju sam dobio jednog petka dok su moja verenica i njena mama pričale o tome kako bi bilo super spojiti njenu sestru s jednim tipom. Međutim, on je bio zauzet i one su rekle kako je to baš šteta. Pitao sam ih žele li biti obaveštene ako prekine s devojkom, a one su rekle da žele. Tada sam razvio aplikaciju koja je nastala kao šala, ali eto, uložio sam četiri sata u to. Nisam nikome ni rekao do pre koji dan”, ispričao je Dan Loewenherz koji je osmislio novi program.

Dodao je kako osim obaveštenja, aplikacija šalje i automatski e-mail u kojem, na primer, piše: “Ćao Shirley, Joe Shmoe je upravo promenio svoj status veze u `slobodan` iz `u vezi`. Baci se na posao! Sve najbolje, The Breakup Notifier”.

OSTAVI KOMENTAR