Start Stars Hot News! Simon Cowell potvrdio da će 1D ove sezone gostovati u X Factoru,...

Simon Cowell potvrdio da će 1D ove sezone gostovati u X Factoru, kaže da momci sami biraju zemlje u koje dolaze!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Iako se pričalo da će momci iz One Directiona zbog brojnih obaveza morati da odustanu od pojavljivanja u TV šouima, njihov menadžer Simon Cowell potvrdio da će se oni pojavljivati u ovogodišnjem serijalu X Factora.

Simon je potvrdio da su momci zaista vrlo zauzeti, ali kako je sigurno da ćemo ih gledati u X Factorima širom sveta, što može da raduje naše Directionere, s obzirom da ovaj šou startuje u Srbiji! Cowell je za sad potvrdio kako će 1D sigurno biti gosti u američkom izdanju ovog talent šoua ali i napominje da Harry, Zayn, Liam, Louis i Niall apsolutno sami donose odluku o tome u kojoj verziji X Factora će gostovati!

One Direction Performs On "Today" Show

“One Direction fanovi su širom sveta i zato momci sami određuju gde će doći i kad će doći. Pričam s njima preko tvitera. Oni znaju šta rade, ali izbor je samo njihov.” A kad već mogu da biraju, mislite li da bi slavna grupa mogla da poseti naš X Factor, posebno ako im objasnimo da se on ne prikazuje u Srbiji već i drugim zemljama bivše Jugoslavije? Možda je vreme za novu, najveću akciju na tviteru!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR