Start Stars Hot News! Simon Cowell poručuje: X Factor dolazi u Srbiju!

Simon Cowell poručuje: X Factor dolazi u Srbiju!

SHARE

S_Cowell

Idejni tvorac i najpoznatiji i tradicionalno najstrožiji član žirija X faktora Simon Cowell poslao je video poruku publici u Srbiji kojom je najavio početak emitovanja.

Najpopularniji pevački šou program na svetu X Factor stiže u Srbiju i region u utorak 29. oktobra u 21.15 na TV “Pink”! “Ćao svima, ja sam Simon, a X Faktor dolazi u Srbiju” – rekao je vidno raspoložen Simon koji je ovim pokazao koliko mu je prvi ovdašnji regionalni X factor važan. Osim što je idejni tvorac ovog muzičkog takmičenja, Cowell je i uticajan vlasnik producetnske kuće “Syco”, a pobedniku našeg X factora sem lokalne podrške najveće diskografske kuće “City records” omogućena je i saradnja sa “Sony” produkcijom.

http://youtu.be/HJAAXGdX1dQ

Podsetimo, ovaj televizijski mag je već u izvidnicu poslao svog asistenta Abi Dojl, koja mu je prenela pozitivne utiske sa snimanja ovog tv projekta u produkciji MBK i TV “Pink”. Očekuje se da će i Simon do februara, kada je zakazano superfinale X Factora, posetiti srpsku prestonicu.

Ovoj vesti svakako najviše mogu da se raduju naši Directioneri – ako je “Ujka Simonu” naš X Factor zaista važan, možda u isto može da ubedi i momke iz One Directiona, koji rade za njega! Sa naše strane, mi ćemo sve učiniti da uradimo intervju sa Simonom i predamo mu rezultate ankete koja je u toku – zato je vrlo važno da glasaš u njoj!

OSTAVI KOMENTAR