Start Stars Hot News! Simon Cowell ne kontroliše One Direction: “Oni sami donose odluke!”

Simon Cowell ne kontroliše One Direction: “Oni sami donose odluke!”

SHARE

oned

Filmski reditelj Morgan Spurlock je otkrio da su momci iz benda One Direction nezavisniji nego što mnogi veruju, pošto je njihov šef Simon Cowell sve manje uključen u njihove živote i karijeru.

Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne i Louis Tomlinson šripremaju se za premijeru njihovog prvog filma, koncertnog dokumentarca koji nosi naziv “This Is Us”, a koji je snima tokom njihove turneje “Take Me Home”. Film opisuje kako su se njihovi životi promenili za samo dve godine, otkako su se pojavili u X Factoru 2010. Bend je potpisao za izdavačku kuću “Syco” Simona Cowella, ali ova TV zvezda ne donosi odluke o potezima benda, tvrdi reditelj filma Spurlock, koji je imao uvid u njihove živote.

simon

“On više nije toliko uključen u njihove živote. Siguran sam da ih s vremena na vreme pozove, ali sami donose svoje odluke. Postali su neverovatno osnaženi kada je reč o putanji njihove karijere, to je kao 1Demokratija (OneDemocracy)”, rekao je on za Sunday Telegraph.
Morgan je otkrio i da je odlučio da se u filmu ne fokusira na površnu stranu benda, već na aspekte njihovih privatnih života koje fanovi obično ne mogu da vide. “Ovaj film je o snovima i porodici”, istakao je on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR