253
Simon Cowell naredio Harryju da porazgovara sa Taylor

Simon Cowell naredio Harryju da porazgovara sa Taylor

253
SHARE

Izgleda da će Harry Styles i Taylor Swift zakazati sastanak kako bi porazgovarali, nakon što je Simon Cowell navodno naredio paru da se vide, jer se plaši da bi njihov raskid mogao da ugrozi budućnost One Directiona.

Taylor i Harry raskinuli su svoju dvomesečnu vezu pre samo 13 dana, a Simon im je sada podelio nekoliko saveta kako bi pokušao da ih pomiri, piše The Mirror. “Harryju se Taylor stvarno dopada, ali kao i svakome ko je prošao kroz raskid, teško mu je da govori sa svojom bivšom. Nakon što se vratio u Englesku, on pokušava da malo razmisli o svemu, a da bi uspeo u tome, odlučio je da privremeno izbegava njene pozive. Simon je prijateljski upozorio Harryja da bi bilo kakvo neprijateljstvo između njega i Taylor mogla da ugrozi popularnost One Directona u SAD,” rekao je izvor i dodao: “Njih dvoje su trenutno najveće muzičke zvezde na svetu i Simon zna da, iako stvari nisu funkcionisale između njih, zasigurno će se sresti na raznim događajima.” Izvor je otkrio i da je Harry poslušao svog mentora i da je razgovarao sa Taylor telefonom na putovanju u Ganu i iako je Taylor želela da porazgovaraju oči u oči, Harry joj je rekao da to trenutno nije moguće jer mora sa momcima iz benda da otputuje u Japan. Ipak, nema sumnje da će se sresti sledećeg meseca na dodeli Brit nagrada.

IZVOR: Life Content

32 KOMENTARA

  1. Oceni pozitivno +1As Long As You Love Me.. JB ♥ANchi♥MssBM – A i to sto kazessss.Mada i dalje mi ne izgledaju kao jedan za drugog :-)

  2. nije im sajmon rekao da se pomire kao da budu opet u vezi nego samo da izglade stvari da ne bi bila prevelika buka oko svega toga.I mozda bi bilo bolje da pocnete da posete pravilne,detaljne i TACNE informacije.I da,to sto vi skoro sve clanke prepisete i skratite sa sugarscape-a i mirrora ne cini vas dobrim jer i mi sami mozemo da citamo.A ako to radite,bar neka bude na vreme(mislim ne nekoliko dana kasnije kao sto je do sada bilo).

  3. wtf, naredio???!!!O_o kad je ljubav u pitanju(mada i dr.stvari)ne moze da mu naredi, moze samo da ga posavetuje! Drugo 1D-ju se povecala popularnost od kad je raskinuo…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.