227
Simon Cowell častio One Direction sa 10 miliona funti

Simon Cowell častio One Direction sa 10 miliona funti

227
SHARE

Mentor popularne grupe na ovaj način pokazao koliko je zahvalan za sve što su momci uradili u prethodnom periodu.

null

“Simon Cowell želi da im pokaže šta zaslužuju. Postigli su ogroman uspeh, ono što su uradili jeste fenomenalno. Simon misli da su oni trenutno najvrednije pop zvezde na svetu”, rekao je jedan izvor za časopis Daily Record.  “Oni su mu zaradili neverovatno bogatstvo pa je strašno ponosan. Oduvek je video njihov potencijal i sad se to isplaćuje. Devojke širom sveta ih prosto obožavaju.”

null

Daily Star kaže i da se već može primetiti da momci lagano gube britanski akcenat jer sve više borave u SADu. “Američki akcenat momaka postaje jači svakog dana. To je već počelo pomalo da nervira. Mislimo da to rade samo kako bi se dodvorili američkim fanovima. Ne možemo verovati koliko brzo su pokupili akcenat. Pa tamo su samo pet minuta.”

24 KOMENTARA

  1. Hocu i jaaaa para Simone! lol neka im je dao,brate oni su mu zaradili milijarde. I da,nek ih smesta posalju kuci,smucilo mi se to sto su non-stop u Americi. Kao da su oni vredniji od fanova iz UK. Britanski akcenat je milion puta bolji od americkog. Tako da Amerikacni mogu da ohlade od njih,cak im ni ne trebaju fanovi tamo,imaju ih dovoljno u Evropi. Sad su u Australiji,pa na Novom Zelandu… pa hoce ih u Kinu poslati???? brate vratite ih kuci!

  2. Ja nisam mislila nista lose, meni su oni ok, ali realno, oni zaradjuju dovoljno, ako ne i previse. I sad neka mi neko objasni sta ce njima ove pare? Ima mnogo ljudi kojima su one potrebnije! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.