Start Stars Hot News! Sienna Miller tek se uselila u kuću Judea Lawa, a već planira...

Sienna Miller tek se uselila u kuću Judea Lawa, a već planira skupo preuređenje

SHARE

Iako su ponovo u vezi tek nekoliko meseci, Sienna Miller već se uselila u 3.5 miliona funti vrednu kuću Judea Lawa u zapadnom Londonu. Par je u istoj kući živeo i pre prekida 2005. godine, međutim, Sienna želi nov početak, a to namerava postići skupim preuređenjem doma.

Glumica je unajmila svoju bivšu maćehu, dizajnerku enterijera Kelly Hoppen koja nadzire radove, a navodno će samo osvetljenje koštati celo bogatstvo. Dizajn se bazira na paleti smeđe, sive i krem boje koje Kelly naziva luksuznim minimalizmom. Jude se navodno žalio da će mu kuća izgledati kao vrhunski hotel, a ne kao dom, obzirom da je fan shabby chica.

Sienna Miller prekinula je veridbu s Judeom Lawom nakon njegovog priznanja da je imao aferu sa dadiljom svoje dece. Miller je nakon toga bila u vezama s glumcima Matthewom Rhysom i Rhysom Ifansom s kojim se razišla 2008. godine jer je “još neko vreme želela biti sebična”. Mediji su se ipak najviše raspisali o njenoj vezi s oženjenim glumcem Balthazarom Gettyjem.

Jude Law takođe je ostao pod svetlima reflektora zbog afere s američkim modelom Samanthom Burke koja mu je u avgustu prošle godine rodila kćer. Miller i Law ostali su bliski prijatelji, a vezu su obnovili tokom zajedničkog angažmana prošle godine u predstavama na Broadwayu.

OSTAVI KOMENTAR