Start Stars Hot News! Sienna Miller raskinula sa Judeom Lawom zbog drugog muškarca?

Sienna Miller raskinula sa Judeom Lawom zbog drugog muškarca?

SHARE

Sienna Miller i Jude Law su ponovo raskinuli, a sada strani mediji počinju s objavljivanjem detalja o prekidu koji je šokirao Britaniju.

Prema informacijama bliskim zgodnom glumcu, on nije želeo raskid pa je ostao šokiran nakon što ga je 29-godišnja devojka ostavila. Prekid su objavili ovih dana, a o razlozima nisu hteli da previše pričaju. Ipak, izvor blizak Judeu se raspričao za strane medije.

“Očigledno je da Judeu sada ne ide na privatnom planu. Sve što mogu reći je da trenutno prolazi kroz grozno razdoblje. Ovakve situacije su teške, to je grozno. Dobro je to što je zauzet i što ima puno toga da radi. Naravno da on nije kriv za raskid. Nije uopšte pošteno da se to piše jer je bio šokiran svime”, otkrio je izvor.

Osim što je Sienna kriva za prekid, kriv je i njen kolega Joe Armstrong, u kojeg se lepa glumica navodno zagledala dok su radili zajedno na jednoj pozorišnoj predstavi. Budući da je Jude slomljen zbog svega, njegovi roditelji su mu ponudili porodični dom i potporu kako bi se oporavio. Ipak, on vreme provodi s bivšom suprugom Sadie Frost i njihovo troje dece. Sadie nikad nije simpatisala Miller i navodno je presrećna što je ta veza prekinuta.

OSTAVI KOMENTAR