199
SHINee završava promociju “Sherlocka” i kreće na turneju

SHINee završava promociju “Sherlocka” i kreće na turneju

199
SHARE

Nakon mesec dana vrlo napornog rada, SHINee završava promociju svog novog muzičkog projekta, koji je zabeležio veliku uspeh u Južnoj Koreji.

Koliko su u bendu zadovoljni reakcijom publike, govori i činjenica da su odlučili kako će promociju mini albuma nastaviti i ove nedelje, iako to nije bilo planirano. Inače, fanovi su do sad razgrabili više od 135.000 kopija  albuma, a “Sherlock” je čak stigao do 8. mesta na američkoj iTunes listi i do 9. pozicije na Bilbordovoj svetskoj top listi.

[youtube ZdlwUlHeccM]

Osim toga, spot za pesmu “Sherlock” predstavljen je u izuzetno popularnom francuskom šou “Le Petit Journal”, čime je SHINee imao promociju i u Evropi. Momci ostaju vrlo zauzeti do kraja aprila, jer ih od 25. ovog meseca očekuje serija koncerata u Japanu, pod zajedničkim nazivom “The First Japan Arena Tour SHINee World 2012.”

8 KOMENTARA

  1. Jako sam ponosna na njih i svaka im cast. <3
    SHINee Fighting!

    Molim vas, objavite makar njihov poster u narednom broju.~ ^.^

  2. Bia bih jakooooo zahvalna za 1 poster SHINee-ja u sledecem broju a verujem da bi i ostali bili ;) Pliiiiiiiiiiiiiiz :3 ^.^  Hvala sto pisete o njima!!! :))

  3. Bia bih jakooooo zahvalna za 1 poster SHINee-ja u sledecem broju a verujem da bi i ostali bili ;) Pliiiiiiiiiiiiiiz Bravo :3 ^.^  Hvala sto pisete o njima!!! :))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.