Start Stars Hot News! Shia LaBeouf priveden zbog napada na obožavaoca

Shia LaBeouf priveden zbog napada na obožavaoca

SHARE

Glumac Shia LaBeouf u subotu ujutro je priveden zbog napada na jednog od fanova.

U tučnjavi je 24-godišnjaku poznatom po ulogama u “Wall Street: Novac nikad ne spava” i “Transformerima”, ali i ranijim incidentima, problemima s policijom i izazivanju nesreće dok je vozio pijan, rasečena usna.

Mark Mastro američkim je medijima ispričao kako je kao veliki obožavatelj “Transformera” poželeo da upozna LaBeoufa kad ga je ugledao u restoranu: “Moja devojka ga je ugledala i rekla mi to. Poželeo sam da se fotografišem s njim pa sam prišao njegovom stolu, seo pokraj njega i rekao mu da sam njegov obožavatelj. Odbio je fotografisanje pa sam otišao”.

Kasnije su se sreli ispred restorana, a Markov prijatelj je glumcu dobacio: “Što ima, Shia?”, na šta mu je LaBeouf odgovorio: “Odjebi!”. “Na to sam rekao prijatelju: `Ne brini, on je ionako jebeni peder`. Shia se tad okrenuo i prokleo me, a ja sam se na to počeo smejati”, prepričao je Mark te dodao kako je LaBeouf prvo ušao u automobil, a potom izjurio iz njega, dotrčao nazad do restorana i napao ga.

Podivljalog LaBeoufa, koji je vređao Marka i nasrtao na njega dok se ovaj pokušavao odbraniti, savladao je restoranski redar, a baš u tom trenutku je naišla i policijska patrola. U roku tri minute stiglo je i pojačanje pa je čak sedam policijskih automobila bilo na mestu događaja. LaBeouf je priveden s lisicama na rukama. Pušten je nakon ispitivanja.

OSTAVI KOMENTAR