543
Shia LaBeouf: “Pravi je blagoslov što u novim Transformersima nema Megan Fox”

Shia LaBeouf: “Pravi je blagoslov što u novim Transformersima nema Megan Fox”

543
SHARE

Shia Labeouf je srećan što na snimanju poslednjih “Transformersa” nije morao da radi s Megan Fox.

Glumac kaže da je to bio pravi blagoslov, iako inače voli Megan. “Volim je. Bila je sjajna u filmovima u kojima je glumila. S njom je zabavno raditi, ima odličnu energiju i ličnost. Ali, zbog sebičnosti, bio je pravi blagoslov što sada nije bila u filmu”, kaže glumac.

Shia objašnjava kako Megan dobije svu pažnju gde god da se pojavi, pa mu je zbog njega samoga drago da nisu snimali zajedno. Megan nije produžila svoj ugovor za snimanje “Transformersa” nakon javne svađe s rediteljem Michaelom Bayom. Tada je uporedila njegovu radnu etiku s Hitlerovom i izjavila kako njegovi filmovi nemaju veze s glumom.

8 KOMENTARA

  1. u pravu je bila megan za sve sto je rekla….i btw, pa ona je zvezda filma , naravno da ce pokupiti svu paznju….pritom je i prelepa…

  2. decko ima pravo na svoje misljenje,iako se vidi da je malo ljubomoran,iskrena da budem i meni je drago sto megan nije u trecem nastavku,iako nisam ni odgledala ni prva dva!

  3. Ovaj deckoo je samoo ljubomorann na Megan……..Ova nova devojka Rose nema veze sa glumommm ona je model ne glumicaa :D Megan je 1000000000 boljaaaa od nje :D :D :D :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.