Start Stars Hot News! Sharon Stone je magnet za mlađe muškarce

Sharon Stone je magnet za mlađe muškarce

SHARE

Sharon Stone nedavno je izjavila da je “proganjaju” mlađi muškarci. “Stvarno me ‘proganjaju’ muškarci od dvadesetak godina. Verovatno znaju da u mom frižideru ima hrane i da bih razgovarala s njima i pitala ih kakav im je bio dan”, izjavila je glumica sumnjajući u namere mlađih muškaraca.

Međutim, Sharon trenutno svoj ljubavni život opisuje kao pustinju Mojave. “Život i ljubav su kao okean. Ponekad morska struja ulazi, ponekad izlazi. Nekad su pak život i ljubav kao pustinja Mojave. Gde je sada moja morska struja? Na sreću, volim pustinju. Ja sam pustinjski cvet”, objasnila je glumica.

Uprkos tome što je svrstavaju među najlepše žene sveta, Sharon kaže da nikada nije znala ceniti svoj izgled, sve dok se nije videla u filmu “Sirove strasti”, u kojem je glumila sa 34 godine. “Okrenula sam se prijatelju i rekla: ‘Gle kako su me sredili da dobro izgledam. To je neverovatno’. Prijatelj mi je tada rekao: ‘Tako ti izgledaš’, a ja sam na to odgovorila: ‘Ne, ne. Stvarno. Pogledaj kako su me sredili”, izjavila je glumica.

OSTAVI KOMENTAR