Start Stars Hot News! Sharon Osbourne razmišlja o političkoj karijeri

Sharon Osbourne razmišlja o političkoj karijeri

SHARE

Sharon Osbourne razmišlja da se počne baviti politikom. Supruga Ozzyja Osbournea želi da izađe iz sveta zabave i zapliva političkim vodama, jer joj se uopšte ne sviđa kako političko vodstvo Velike Britanije upravlja zemljom.

“Postajem vrlo strastvena kad je o politici reč. Čini mi se da je to zanimanje vrlo jednostavno, a političari ipak sve uspeju da uprskaju. Sede u foteljama, licemerni su i nečasni, i samo lažu. Oni su kao legalna mafija, imaju dozvolu za pljačku”, ljuta je Sharon.

“Možda ću se takmičiti za parlament”, najavljuje Osbourne. “Jedini način da se stvari promene je obrazovanje. Nikada se ništa neće promeniti ako nepismene tinejdžerke i dalje budu rađale sa 16 godina”, kaže.

I britanska imigrantska politika čini joj se lošom. “Dokle god nemamo dovoljno poslova i bolničkih kreveta za nas same, mislim da stranci, koje poštujem bez obzira na boju ili veru, ipak ne bi trebali masovno dolaziti u zemlju”, kaže možda buduća parlamentarka.

I dok će Sharon ispravljati britanske političke “krive Drine”, barem se više neće morati brinuti radi razuzdanog života svoje kćeri. Kelly je, naime, odlučila u potpunosti izbaciti alkohol iz svog života, i to zbog svog dečka Lukea Worralla. “Zbog njega želim biti bolja osoba. Više uopšte ne pijem, niti se drogiram pa više ne izvodim gluposti zbog kojih mi je onda još tri meseca neprijatno i svima se moram izvinjavati”, pohvalila se 25-godišnjakinja.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR