266
Sharon Osbourne poručila Lady Gagi: “Ti samo tražiš pažnju i maltretiraš druge”

Sharon Osbourne poručila Lady Gagi: “Ti samo tražiš pažnju i maltretiraš druge”

266
SHARE

null

Sharon se upustila u otvoreni rat sa slavnom pevačicom nakon što je ova kritikovala njenu kćerku, Kelly Osbourne.

Sharon nije mogla da pretrpi te uvrede, pa je Gagi poslala otvoreno pismo: “Nazivam te siledžijom jer imaš 32 miliona sledbenika koji ti slepo veruju, a ti kritikuješ Kelly. Da li si zaista toliko očajna pa o tome moraš javno da govoriš?” Kelly i Gaga su u lošim odnosima od trenutka kad je Kelly u jednom tokšou krajem prošle godine rekla: “Mislim da je Gaga trudna jer pokriva taj deo tela i to često primećujem.”

null

Nakon toga, Kelly je dobijala pretnje smrću a Sharon se onda obratila Gagi, moleći je da umiri svoje fanove. Lady Gaga se zatim oglasila na sajtu, poručivš fanovima da joj je žao što joj se Kelly nije direktno obratila, kao i da prema njoj pokažu “poštovanje, saosećanje i ljubav.” Ipak, Sharon nije bila nimalo srećna njenim izborom reči. “Nije mi jasno zašto si morala da napišeš otvoreno pismo. Baš lepo što saosećaš s mojoj kćerkom, jer osećaš da je ona odabrala manje strastven put u svom životu.” Ona je zatim napala Gagu i zbog toga što nosi životinjsko krzno, rekavši kako bi trebala da uči svoje fanove da poštuju životinje i njihovo pravo na život.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

20 KOMENTARA

  1. Procitala sam Gagino pismo upuceno Kelly i nista joj lose nije rekla-.- ……vec je rekla da prestane ismijavati javne licnosti,jer je i ona nekad bila losa. Gaga kaze  kako ona pokusava sprijeciti ismijavanje i maltretiranje a Kelly sve vise i vise ismijava druge! GAGA <33333333333

  2. od kad je kelly neka dobrica,kolko ja znam ona je bila na svakakvim rehabilitacijama i ona mi nesto prica kako je gaga trudna…izgleda da je josuvek nisu izlecili…

  3. Znači, prvo je Kelly kao javno krikovala Gagu, međutim Gaga se na to nije oglasila.Zatim, Monsteri su se na to oglasili i krikovali su i vređali Kelly, kao pravi fanovi.Međutim, Gaga tu nije ništa kriva.E sada Sharon je to nerviralo, i rekla je Gagi da umiri svoje fanove.I Gaga je to uradili.I sada Sharon nije zadovoljna izborom riječi, i sada je ponovo nezadovoljna.Gaga, samo napred, pusti je!Gaga ništa nije rekla Kelly, i još je rekla fanovima da se umire, da je ne vređaju.Šta više oće ova Sharon?Neka ohladi malo.I love my mother monster! :)

  4. Pa Kelly je prva pocela.
    I niko ne sme da dira moju mamu, tako da ova nadrndana baba moze da otrci na neku livadicu da se ispase.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.