Start Stars Hot News! Sharon Osbourne: Izvadiću silikone i prodaću ih na eBayju

Sharon Osbourne: Izvadiću silikone i prodaću ih na eBayju

SHARE

Sharon Osbourne, supruga frontmana kultnog Black Sabbatha, Ozzyja Osbournea, rekla je da želi da proda svoje grudi, tačnije silikonske implantante iz istih, na aukciji na eBayju.

Sharon nije zadovoljna izgledom svojih grudi i razmišlja da ponovo ode pod nož, ovoga puta kako bi joj silikone uklonili. “Volela bih da nikada nisam otišla na poslednju operaciju grudi”, izjavila je Sharon za britanske medije. “Previše su okrugle i imam osećaj kao da imam vodeni krevet na prsima. Mrzim svoje grudi, izvadiću ih i prodati na eBayju”, dodala je 57-godišnja Sharon koja je do sada na razne plastične operacije potrošila više od 300 hiljada dolara.

“U skorije vreme neću raditi nikakve operacije. Možda sa šezdeset. Ne želim da mi koža visi s vrata.” I dok majka želi izvaditi silikone, kćerka ih želi staviti. “Operisaću grudi kada se obese”, rekla je 25-godišnja Kelly. “Ne želim da mi se bradavice vuku podu”, rekla je Kelly i dodala da je plastična hirurgija idealna za žene poput njene majke kojima pruža ono malo samopouzdanja koje im s godinama nestane.

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR