94
Sharon Osbourne: “Britney Spears je divna devojka koja je imala teške trenutke”

Sharon Osbourne: “Britney Spears je divna devojka koja je imala teške trenutke”

94
SHARE

null

Sharon kaže kako je presrećna što Britney nije bila “potpuni propalitet” kako su to očekivali kritičari kad su govorili o njenoj ulozi u X Factoru.

Govoreći za časopis Heat, Sharon je rekla: “Ljudi su mislili da će ona biti propalitet a ona to nije. Ona je divna devojka koja je imala jako teške trenutke. Sve čime se ona ikad bavila jeste naporan rad i pravljenje novca za druge ljude. Sad je došla u doba kad može sama da kontroliše svoj život.” Sharon kaže i kako je u odličnim odnosima sa Simonom Cowellom. “Verujte mi, da nisam njegova prijateljica, ne bih bila ovde! Sve što hoću mogu da kažem Simonu. Ali da li to neko drugi radi? To nije dozvoljeno. Ja poznajem Simona duže od 10 godina, pa sam OK.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

3 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Connor Maynard,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Brit<3<3<3 A sto se tice Simona,ma on je kralj,majke mi! ;P ^^*-*:$

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.