Start Stars Hot News! Shania Twain se verila za čoveka čija je žena spavala s njenim...

Shania Twain se verila za čoveka čija je žena spavala s njenim mužem

SHARE

Pevačica Shania Twain samo šest meseci nakon što se rastala od supruga Roberta Mutta Langea, s kojim je bila 14 godina u braku, verila se za Frederica Thiebauda. Zanimljivo je kako su Frederic i ona ljubavnu romansu započeli nakon što su saznali da su njihovi tadašnji supružnici ljubavnici.

Naime, Fredericova supruga Marie-Anne bila je Shanijina najbolja i jedina prijateljica u Švajcarskoj sve dok pevačica pre dvie godine nije saznala da spava s njenim suprugom. Uz to, bila je i njena radnica koja se brinula oko njene 46-sobne vile u Švajcarskoj gde se pevačica sa suprugom preselila 2000. godine.

Marie-Anne sada živi sa Shanijinim bivšim suprugom, slavnim producentom grupe AC/DC, Robertom Langeom. “Nakon naših uspona i padova okrenuli smo se jedno drugome za utehu. postali smo jači i bliži te tako sve prebrodili”, komentarisala je Shania pak svoju vezu s Fredericom još prošle godine.

Iako je zbog dece Frederic još uvek u prijateljskim odnosima s Marie-Anne, za svoju prosidbu nove supruge, Shanie Twain, dizajnirao je i dao izraditi dijamantski prsten vredan 100.000 dolara. Pristala je na prosidbu, ali navodno se ne žure organizovati svadbu tako da još nisu odredili tačan datum.

OSTAVI KOMENTAR