792
Shakirin bivši dečko traži od nje 100 miliona dolara!

Shakirin bivši dečko traži od nje 100 miliona dolara!

792
SHARE

Antonio de la Rua s kojim je Shakira bila u dugoj vezi odlučio je da je tuži i zahteva od nje krajnje neverovatnu sumu novca.

null

Kako prenosi DigitalSpy, Antonio tvrdi da je Shakira nakon njihovog raskida prestala da mu plaća deo njenog profita, na koji je imao pravo. U tužbi se navodi da je upravo la Rua bio taj koji je stvorio zvezdu od Kolumbijke početkom ovog milenijuma. On je od 2004. godine počeo da kontroliše njenu karijeru i doneo joj je desetine miliona dolara, kao i saradnju sa kućom Live Nation, vrednu čitavih 300 miliona dolara. Njihova veza okončana je 2010. godine a poslovna saradnja prestala je pre godinu dana, kad ga je Shakira otpustila.

FOTO: SIPA

5 KOMENTARA

    • Pa nije bas da nema pravo.Msm,oni su sklopili ugovor i ona njemu, po tom ugovoru, mora da placa dio profita,jer joj je bio menadzer.Ona je raskinula ugovor i mora da plati odstetu.

  1. Kako ga nije sramota?! Zena u drugom stanju, srecna sa drugim i on umesto da joj pozeli svu srecu i zahvali joj se sto mu je ulepsala zivot tako sto je bila deo njega, on joj trazi pare… Pa i ja bih ga ostavila, koristoljubiva rugoba od coveka…
    Takve treba pitati da li imaju srca… Sta, dobijao si pare od nje, postao poznat samo zbog nje, i hoces jos para??? Pa uzmi i radi, ne trazi od drigih da ti sve serviraju na tanjiru!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.