Start Stars Hot News! Shakira: Odlasci psihoterapeutu postali su mi rutina

Shakira: Odlasci psihoterapeutu postali su mi rutina

SHARE

Kolumbijska pevačica Shakira nedavno je otkrila kako joj je na početku karijere bila potrebna profesionalna pomoć da se nauči nositi s teretom slave. Shakira je, priznaje, bila šokirana popularnošću i svime što ona donosi, a imala je problema i s sopstvenim samopouzdanjem.

“Terapija mi je pomogla u svakom aspektu mog života, od pitanja fizičkog izgleda pa do privatnih odnosa. Moj terapeut mi je objasnio zašto se ponašam na neki određeni način i naučio me kako da se nosim s pritiskom. Stvarno je oslobađajuće razgovarati s nekim sat vremena, a da ne brineš kako zvučiš i što sve izgovaraš”, kaže lepa pevačica.

“Radi se samo o tome da naučiš razumeti samog sebe. Meni je razgovor s terapeutom postao deo svakodnevne rutine. Naučila sam prihvatiti sebe takvu kakva jesam. U dvadesetima se žene trude biti nešto što nisu. Ja sam sada u tridesetima i srećna sam time ko sam i srećna sam s telom koje imam”, kaže pevačica.

Shakira i njen dugogodišnji dečko Antonio de la Rua uskoro planiraju zasnovati porodicu. “Nameravam napraviti još jednu svetsku turneju i onda se usmeriti na dobijanje deteta. Nije da mi biološki sat otkucava, već jednostavno osećam da sam spremna, da mi je telo spremno. Antonio i ja smo razgovarali i složili se da je to sledeći korak.”

OSTAVI KOMENTAR