366
Shakira ne želi da isplati ni dinara bivšem dečku

Shakira ne želi da isplati ni dinara bivšem dečku

366
SHARE

Antonio de la Rua, bivši Shakirin dečko, sa kojom je bio u vezi 11 godina, podneo je tužbu protiv slavne pevačice u kojoj traži da mu ona isplati 100 miliona dolara.

Naime, Antonio tvrdi da je Shakiri istovremeno bio i menadžer i da zbog toga treba da sa njim podeli novac koji je zaradila dok su bili zajedno. Ipak, Shakira navodno traži da sud odbaci tužbu, jer tvrdi da je njena karijera već bila uspešna kada su se upoznali. U dokumentima koje je podnela sudu, pevačica kaže da joj Antonio jeste pomogao da donese neke poslovne odluke, ali joj nikada nije bio menadžer i nikada nisu potpisali nijedan pravni dokument koji to potvrđuje, prenosi TMZ. Međutim, oni jesu potpisali sporazum 2006. godine koji potvrđuje da u slučaju raskida, svako će zadržati svoju imovinu.

De la Rua je prošle nedelje podneo tužbu sudu u Njujorku u kojoj, pored pozamašne svote novca, traži i da se Shakiri zamrzne bankovni račun. “Nekoliko puta sam pokušao, i lično i preko advokata, da rešim ovaj problem na prijateljski način. U najboljim slučajevima, ti pokušaji su se završaavali tišinom, a u najgorim pokazivenjm neprijateljstva”, rekao je on i dodao da Shakira pokušava da izbriše istoriju i poriče da je postojalo njihovo poslovno partnerstvo. Shakira i Antonio raskinuli su u avgusti 2010. godine, a nekoliko meseci ranije ona je upoznala sadašnjeg dečka Gerarda Piquea, nakon čega su počeli da se zabavljaju. U januaru su dobili sina Milana.

Autor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Pa i ne treba da mu da novac, ako vec nema nikakvih dokaza da joj je on bio menadzer! I njemu sad to palo na pamet a raskinuli 2010 godine, koji kreten!!!

  2. E svasta , on traži 100 miliona dolara a nije joj bio ni menadžer :O 
    To je sve iz čiste ljubomore jer je za tri godine veze sa Gerardom postigla nesto a sa njim je bila 11 godina i nema nista od njega .Sta sad on želi da joj se na neki način osveti -.- .Bas je smješan .

    P.S Prelijepa je na tu sliku :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.