188
Shakira: Još nisam spremna pokazati svoje golo telo svetu, ohrabriću se možda...

Shakira: Još nisam spremna pokazati svoje golo telo svetu, ohrabriću se možda za koju godinu

188
SHARE

Kolumbijska pevačica Shakira otkrila je kako se verojatno nikada ne bi odvažila na skidanje ispred objektiva fotoaparata. Ipak, brzo se predomislila i preformulisala svoju izjavu, naglasivši kako sada ne bi, ali da se u budućnosti možda i to dogodi.

Seksipilna pevačica je zapravo vrlo sramežljiva kada je u pitanju poziranje. “Ne mogu to uraditi, niti ću, bar za sada. A možda ću se predomisliti i skinuti sa 40, ko zna”, rekla je 33-godišnja pevačica američkim medijima. “Pre 10 godina mi ne bi palo na pamet skakutati po pozornici, plesati u zlatnom kavezu na visokim potpeticama i pevati u uskom topu i mini suknji. Danas kažem nikada neću pokazati svoje golo telo svetu. Mišljenja nam se menjaju”, dodaje Shakira. “Odrasla sam u katoličkoj porodici na severu Kolumbije gde je život prilično tradicionalan. Verojatno zbog svega toga postoje neke stvari za koje nisam dovoljno hrabra”, dodaje Shakira.

7 KOMENTARA

  1. a nece valjda…??? onaj kavez je bio dovoljan ja msm ,zasto se sad svi skidaju da bi privukli paznju,ona privlaci dosta paznje i bez skidanja:))

  2. Ona nema potrebe da se skida.Vec ima dovoljno paznje,a jos vise moze privuci i drugim stvarima.Ne treba joj skidanje,a to je mogla uraditi i kad nije bila toliko poznata.Kad nije tad,nece ni sad.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.