Start Stars Hot News! Shakira imenovana za novog globalnog ambasadora brenda blend-a-med 3D White

Shakira imenovana za novog globalnog ambasadora brenda blend-a-med 3D White

SHARE

Shakira

Brend blend-a-med 3D White objavljuje svoju prvu ikada globalnu saradnju sa Shakirom – zvezdom koja je dvostruki dobitnik nagrade “Grammy” i čiji albumi broje višestruke platinumske tiraže. Brend koji je poznat po kreiranju lepših i beljih osmeha širom sveta, prepoznao je Shakiru kao nekoga ko zaista veliča svakodnevnu multidimenzionalnu brilijantnost jedne žene, koja se reflektuje kroz njen osmeh.

“Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je Shakira ekskluzivni globalni portparol brenda blend-a-med 3D White”, rekao je Stiven Skvajer, Global Marketing Direktor za oralnu negu. “Kao višestruko nagrađivana umetnica, zvezda rijalitija The Voice televizije NBC, filantrop, ikona lepote i majka, Shakira predstavlja pravi duh multidimenzionalne žene i uvek sve radi sa brilijantnim osmehom na licu. Presrećni smo što ovako lepa i jaka žena kao što je Shakira predstavlja naš brend.”
Kao globalni brend ambassador, Shakira će pomoći lansiranje najnovijih dodataka blend-a-med 3D White kolekciji nagrađivanih proizvoda, koji se pojavljuju u štampanim i televizijskim reklamama ovog brenda, PR aktivnostima i onlajn izdanjima. Kampanja kreće globalno u jesen 2013.
“Uzbuđena sam što ću sarađivati sa brendom blend-a-med 3D White kao njegov globalni ambasador – uvek sam verovala da nam je osmeh jedan od najvažnijih aduta u životu”, rekla je Shakira. “U pitanju je svetski priznat brend i ja znam da ćemo biti sjajni partneri, posebno kada zajedno budemo radili na podršci deci u Kolumbiji kroz moju fondaciju Barefoot Foundation.”

OSTAVI KOMENTAR