517
Shakira i Gerard Pique postali roditelji: Dobili sina Milana!

Shakira i Gerard Pique postali roditelji: Dobili sina Milana!

517
SHARE

 photo FFN_GTRES_Shakira_Pique_011413_50990651_zpsee362b85.jpg

Prelepa pevačica i njen dečko, igrač fudbalskog kluba Barselona dobili su sina, kojeg su, što je nama posebno interesantno, nazvali Milan.

Shakira je noćas tvitovala da je na putu za bolnicu u Barseloni i da se fanovi mole za nju a sad znamo da se porodila u 21.36 i to carskim rezom. Slovensko ime Milan jako se dopalo Shakiri i Gerardu jer znaju šta ono znači, a dečakovi roditelji već su mu razrešili dilemu za koji tim će navijati – naime, on je već sad postao član fudbalskog kluba Barselona!

 photo FFN_GTRES_Shakira_Pique_011413_50990652_zpsb11b5f61.jpg

“Srećni smo što možemo da objavimo rođenje Milana Pique Mebaraka, sina Shakire Mebarak i Gerarda Piquea, rođenog 22. januara u 21.36 u Barseloni, Španija. Ime Milan znači drag, nežan, blažen na slovenskom, u Starom Rimu značio je spremnost i vrednoću a na sanksritu, ujedinjenje. Kao i njegov otac, Milan je postao član Barselone po rođenju”, stoji u zvaničnom saopštenju. Čestitamo slavnom paru i kao i vi, mislimo da su odabrali sjajno ime za svoju bebu!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

17 KOMENTARA

  1. Čestitam im ,sve nasjbolje :D
    oni su predobra porodica ,svi su poznati i bas mi je drago sto će milan igrati u Barsi kao i njegov otac ,želim da bude uspjesan kao njegovi roditelji :D
    Nadam se da će imati bar jos jedno djete ali ovaj put  žensko .
    SVE ČESTITKE I SVE NAJJJJBOLJE :****

  2. Čestitam Shakiri i Gerardu!Sigurno će biti odlični roditelji njihovom sinu Milanu!Veoma mu je interesantno ime, ali definitivno nisu pogrešili u izboru!Nadam se da će Shak sada malo da se posveti muzici, polako da piše pesme, pa kasnije da ih snimi!Volim njenu muziku! :)

    • Shakira ima već pripremljene pjesme za novi album ali ima određeno vrijeme kad će izdati prvu pjesmu sa njenog novog albuma to će biti u Martu pjesma će se zvati true or dare :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.