183
Sestre Roba Pattinson mu poručuju da će ga “ubiti” ako se vrati...

Sestre Roba Pattinson mu poručuju da će ga “ubiti” ako se vrati Kristen

183
SHARE

Kristen Stewart bi uradila sve samo da joj Rob ponovo bude dečko, ali njegove sestre Lizzy i Victoria nikako ne bi želele da se to desi.

null

“Robove sestre su poludele što ga je Kristen povredila na taj način. Lizzy i Victoria se osećaju užasno zato što mu je srce slomljeno, posebno zbog sramote koja je nastala jer je afera otkrivena na taj način”, prenosi jedan izvor za RadarOnline.

null

“Rekle su mu da ne sme da je primi nazad posle toga što mu je uradila. Ako je jednom varala, šta će je zaustaviti da to ponovi, a Lizzy i Victoria ne žele da joj oproste. Umesto toga, one veruju da Robert treba da prihvati da bude sam, baci se na posao i ne razmišlja da se skrasi dok ne bude spreman. Ubiće ga ako se vrati Kristen”, završio je insajder svoje izlaganje.

13 KOMENTARA

  1. neka mi neko objasni sta su one to po zanimanju,posto ih vidim na crvenom tepihu,a ja iskreno prvi put cujem za njih…

    • Pa kad moze Miley Cyrus da dovede celu familiju na crveni tepih sto ne moze i Robert ,a on je i popularniji od nje

  2. Normalo je da one ne zele da Rob bude ponovo povredjen,ali ljubav je jaca od svega pa ako on nju voli iskreno on ce joj ovo oprostiti,a ona to nece ponoviti :) 

  3. Mislim da je lepo sto se tako brinu, ali su Rob i Kristen stvoreni jedno za drugo i mislim da treba da joj oprosti… :)  I <3 Robert Pattinson

  4. Mislim da ne bi trebalo da joj oprosti. Cim ga je prevarila, i to ne jednom, nego vise puta, a zatim ga javno ponizila, znaci da ga ne voli DOVOLJNO. Robove sestre su u pravu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.