220
Sestre Kardashian prepirale se pred publikom o stavljanju majoneza na vaginu

Sestre Kardashian prepirale se pred publikom o stavljanju majoneza na vaginu

220
SHARE

Sestre Kardashian gostovale su u showu kod Conana O’Briena i pritom raspravljale o svojim vaginama. Uvod u raspravu bila je ranija izjava Kourtney i Khloe Kardashian koje su u jednom showu rekle da mažu majonez na svoje intimne delove tela. Sestre su se nakon toga dopisivale na Twitteru o tome. “Rekla sam Khloe da sam našla njenu masku za seks pod svojim krevetom, a ona mi je napisala da je našla teglu majoneza koju koristim za vaginu”, rekla je Kourtney. Njena slavna sestra Kim rekla je Conanu kako je bila “zgrožena” izjavom o majonezu na vagini. “Stavljanje majoneza na onu stvar nije baš dobar savet”, rekla je sestrama u emisiji, no Khloe joj je uzvratila: “Iskreno, žene moraju znati kako da se brinu za svoje intimne delove”. Kim je zatim brzo požurila objasniti da se njena sestra šalila, no Khloe se nije dala smesti: “Kako znaš da se šalim?”.

[youtube bXn3diZ5LDc]

Oni koji prate porodicu Kardashian na Twitteru bili su zbunjeni, baš kao i voditelj kojem su sestre prepričavale svoju “prepirku”. “Mi smo se prepirale preko statusa, a ljudi su se pitali kakva je korist od majoneza na vagini. Rekli smo im da se zbog nje sjaji poput vrha Chryslerove zgrade”, rekla je Khloe, a Kim je bila zgrožena: “Zar ne shvatate da većina naših obožavalaca ima manje od 18 godina i vi loše utičete na njih”. Khloe je samouvereno odgovorila da su sami odgovorni za to, ukoliko postanu njihovi obožavaoci na Twitteru. Uvek rečiti Conan, bio je bez reči. “Ne znam…”, samo je promrmljao na prepirku sestara Kardashian.

11 KOMENTARA

  1. kourt i khloe su fuuuj fuuuj fuuuj odvratne…u ovoj prici jedino kimi ispada normalna… ” Kim je bila zgrožena: “Zar ne shvatate da većina naših obožavalaca ima manje od 18 godina i vi loše utičete na njih”.

  2. Slazem se sa @Megan!
    MIslim,one jesu glupe sto to izjavljuju,ali BRAVO je jos gluplji sto tako nesto SRAMOTNO objavljuje!!!

  3. Vidi se da su sve,koliko god da ih ima,glupe kao noc.Ipak,BRAVO zna kako da privuce paznju,a mi smo jos gluplji ako citamo ova sranja.Svi znaju sta mislim o njima i ne treba to da ponavljam milion puta…Ja vise necu komentarisati ove gluposti.Oduzima mi vreme.

  4. i da, prepiru se oko stavljanja majoneza na vaginu, dok neko nema sta da jede?! wtf?! kortni i kloi su glupaceee…

  5. PoOoOzZzZ @♥ ♥ ♥…$Biebzzz…♥ ♥ ♥ :-D KIM JE EXTRA A KORTNI I KLOI SU OBICNE DEBILUSE -.-

  6. __________♥ K ♥ I ♥ M ♥ K ♥ A ♥ R ♥ D ♥ A ♥ S ♥ H ♥ I ♥ A ♥ N ♥__________

  7. Sve tri su uzasne….alo bre,zbog cega su one poznate?Koja je njihova profesija?One su kao Girls of the Playboy Mansion,samo drugi show,ali svejedno ispadaju glupe….ni jedna od njih ne moze da bude idol….i sad ce fanovi da kazu,Kim radi,ovo-ono….qq,ako ona radi….one su razmazne bogatasice,koje sve rade zato sto im je dosadno….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.