624
Sestre Hilton dobile milion dolara da budu na rođendanu tinejdžerke

Sestre Hilton dobile milion dolara da budu na rođendanu tinejdžerke

624
SHARE

Sestre Paris i Nicky Hilton nedavno su se pojavile na 16. rođendanu u kanu. Za pojavljivanje od sat vremena na proslavi rođendana mlade princeze sa srednjeg istoka sestre Hilton dobile su milion dolara.

“Nicky i Paris su doletele u Kan i za to dobile milion dolara. Tinejdžerka je bila ekstatična kada je videla da su sestre došle na njen rođendan”, izjavio je bliski izvor. Nakon toga su se vratile na svoj godišnji odmor, a trenutno uživaju na Ibizi. “Tek smo sletele na Ibizu i ne mogu dočekati da zabava počne!”, napisala je  na svom Twitteru Paris.

12 KOMENTARA

  1. A ne bi to učinile da nema para! Whoreees! Kako su samo licemerne i cinične..Samo za pare su otišle tamo,a mogu da se kladim da para nije bilo ne bi ni otišli 8-)

  2. omg kako je nicky crvena sta je ovo..a ta tinejdjerka je kreten,msm bolje da je platila neku pevacicu da joj peva nego ove dve da se samo pojave…

  3. Glupace!Za milion bi sve uradile, sto ne naprave neku humanitarnu organizaciju?I pazi to, uzele milion i otisle na Ibizu, sto nisu uzele te pare i dale u humanitarne svrhe?Joj, joj…

  4. Njima milion dodje kao nama 10 dinara.A da nije bilo tog miliona,ne bi se ni pojavile.Pre bih taj milion zadrzala za sebe,nego ga dala Paris i Nicky Hilton.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.