231
Sestre Delevinge u ratu oko Harryja Stylesa

Sestre Delevinge u ratu oko Harryja Stylesa

231
SHARE

Cara i Poppy Delevinge ne kriju da ih je pevač potpuno opčinio a britanski mediji za sad daju prednost mlađoj Cari.

null

Cara je jedna od retkih devojaka s kojima je Harry izašao više puta, a jedan izvor je za The Mirror izjavio kako se njih dvoje odlično slažu. “Cara i Harry se fantastično slažu. Cara je prava muškarača, ima mnogo muških prijatelja a njena ličnost savršeno se slaže sa Harryjevom od starta. Oboje pričaju kako su samo prijatelji ali bi sigurno postali moćan par u šoubiznisu ako se odluče za to.”

null

Njena sestra, 25-godišnja Poppy otvoreno ističe da joj se Harry jako dopada, a kako je poznato da Harry voli starije devojke, možda se nada da će ona biti ta koja će mu privući pažnju. Mladi pevač može se zato vrlo lako naći u ljubavnom trouglu, a to je sigurno nešto što ne želi.

23 KOMENTARA

  1. Omg, Harry ! Dete pa pogledaj je!! Liici na Andreja Pejica -.- Mislim na nijedna ga nece imati. Ionako je Harry izjavio da jos uvek voli Caroline Flack :) Ako su dva puta izasli , ne znaci da su zajedno. Nisam ljubomorna, samo kazem svoje misljenje.

  2. kao sto sam vec rekla, bitno kakva je osoba, ovo je verovatno laz, i ja mislim da harry nije sa njom. vama ni jedna nije dobra. lupajte minue slobodno!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.